Ηθοποιός. Γεννήθηκε στο χωριό Γιαλούσα της Καρπασίας το 1943. Μετά την αποφοίτησή του από το εκεί Ελληνικό Γυμνάσιο, το 1962, πήγε στην Ελλάδα όπου φοίτησε αρχικά στη Δραματική Σχολή Αθηνών και στη συνέχεια στη Δραματική Σχολή του «Θεάτρου Τέχνης» Καρόλου Κουν. Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα εκφραστικού χορού στη Σχολή Πράτσικα.
Εργάστηκε για 4 περίπου χρόνια στο «Θέατρο Τέχνης» του Καρόλου Κουν. Πρώτη του εμφάνιση ως ηθοποιού - χορευτή ήταν στους Όρνιθες του Αριστοφάνη. Στη συνέχεια πήρε μέρος σε πολλές παραστάσεις, μεταξύ δε αυτών στους Βατράχους του Αριστοφάνη, στους Πέρσες του Αισχύλου, στο Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε και στο Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα του Πιραντέλλο κ.α. Με το «Θέατρο Τέχνης» του Κουν πήρε μέρος σε περιοδείες και σε θεατρικά φεστιβάλ στην Ευρώπη.
Το 1968 ο Αντώνης Κατσαρής επέστρεψε στην Κύπρο όπου αρχικά εργάστηκε στον θίασο Παπαδημήτρη. Όταν ιδρύθηκε το Θέατρο ΡΙΚ απετέλεσε βασικό στέλεχός του στα δυο περίπου χρόνια της λειτουργίας του, παράλληλα δε συνεργάστηκε και με την τηλεόραση, στην οποία και μεταφέρονταν τα έργα του Θεάτρου ΡΙΚ.
Με την ίδρυση του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ) το 1971, το Θέατρο ΡΙΚ ανέστειλε τις δραστηριότητές του και το ανθρώπινο δυναμικό του στελέχωσε τον θίασο του Οργανισμού. Ο Κατσαρής συνεργάστηκε με τον ΘΟΚ και πήρε μέρος σε αρκετά θεατρικά έργα, μεταξύ των οποίων: Το Παιγνίδι της Τρέλας και της φρονιμάδας του Θεοτοκά, Αυλή των Θαυμάτων του Καμπανέλλη, Γαμπρός με το στανιό του Μολιέρου, Ο Κύκλος με την Κιμωλία του Μπρεχτ, Λαός και Τυραννία του ντε Βέκα, Με το ίδιο μέτρο του Σαίξπηρ, Οι φυσικοί του Ντύρρενματ, Άτταλος ο Γ' του Βάρναλη, Μικροαστοί του Γκόρκυ, Ο αδελφός Μπάντζι είναι νεκρός του Φούγκαρτ, Πλούτος του Αριστοφάνη κ.α.
Ο Αντώνης Κατσαρής συνεργάστηκε επίσης με το κυπριακό ραδιόφωνο και την τηλεόραση και με την παιδική σκηνή του ΘΟΚ. Ασχολήθηκε εξάλλου με την κατασκευή μασκών για τις ανάγκες αρχαίων τραγωδιών.
Το 1978 αποχώρησε από τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου και ασχολήθηκε με τον κινηματογράφο. Το 1978 πήρε μέρος, ως ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτης, στην ταινία του Κυπρίου σκηνοθέτη Μιχάλη Παπά Αυριανός Πολεμιστής. Πήρε επίσης μέρος και σε άλλες ταινίες που γυρίστηκαν στην Κύπρο. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα όπου ασχολήθηκε τόσο με το θέατρο, όσο και με τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Μεταξύ άλλων εμφανίστηκε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Το ψαροντούφεκο».
Εμφανίστηκε επίσης στις τηλεοπτικές σειρές της ΕΡΤ «Καφενείο Εμιγκρέκ», «Συνεργείο» και το «Σπίτι της θείας». Έχει επίσης παίξει στις ταινίες: «Η καρδιά ενός αλήτη» (1968), «Η σφραγίδα του Θεού» (1969), «Δολοφονήστε τον Μακάριο» (1975), «Η χρυσομαλλούσα» (1978), «Ταξίδι στην πρωτεύουσα» (1982), «Ο κλοιός» (1986), «Τεριρέμ» (1987), «Στη σκιά του φόβου» (1988), «Τα σημάδια της νύχτας» (1990), «Μικρό έγκλημα» (2008).